2010. március 16., kedd

A múlt hétvégén már a tavasz illata érződött az erdőben...







Mikor jön már a tél?

Nálunkfelé a tél, a hideg közellenségnek számít, legalábbis novembertől márciusig biztosan. Jó beszédtéma is, amikor nincs mit mondani, amikor az ember arra kényszerül, hogy kidugja az orrát a fűtött lakásból: "milyen hideg van!"... "mikor jön már a tavasz?"...

De ha egy kicsit jobban kidugjuk az orrunk, a város határainál messzebbre, akkor legalább annyi szépséget találunk a természetben télen, mint bármelyik más évszakban. És ugyanannyira tudjuk szeretni, várni a telet is, amikor már ideje van, ameddig jól ki nem élvezzük a szépségeit, a benne rejlő lehetőségeket.








2010. március 5., péntek

Őszi pillanatok

Mindabból, ami az őszben lenyűgöz, a színeket lehet a leginkább megörökíteni. Igaz, a felszerelés nem mindig a legprofibb, a fotózás sem bravúros, de itt számomra nem is az a lényeg. Csak szeretném egy kicsit ellopni és megtartani a látványt magamnak, magunknak, bárkinek, akinek tetszik.









Rég volt már a nyár...

...de azért összegyűjtöttünk néhány kedves emléket:









2010. március 4., csütörtök

Késő délután

Gondoltuk, hogy valami szöveget is kéne írni a kép elé. Az első ötlet így hangzott: Nagyon jó a kilátás innen az ablakból, de ez úgy hangzik, mintha azt mondanánk: Hű de jó ez a fotó!

Végül abban maradtunk, hogy nem is kéne írni semmit.